Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (15)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Цехмістренко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Цехмістренко С. І. 
Склад ліпідів та їх пероксидне окислення у підшлунковій залозі перепелів за дії нітратів і у разі згодовування насіння амаранту [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко // Український біохімічний журнал. - 2013. - Т. 85, № 2. - С. 84-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2013_85_2_12
Досліджено склад ліпідів, функціонування системи антиоксидантного захисту та вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) у підшлунковій залозі (ПЗ) перепелів на ранніх етапах постнатального онтогенезу за дії нітратів та у разі згодовування насіння амаранту у складі комбікорму. Встановлено, що дія нітратів на організм птиці супроводжується виснаженням захисних можливостей антиоксидантної системи, що призводить до підвищення вмісту продуктів ПОЛ та змінює склад ліпідів ПЗ. Згодовування комбікорму, що містить насіння амаранту під час нітратного навантаження сприяє підвищенню активності ензимів системи антиоксидантного захисту. При цьому змінюється склад ліпідів, а саме: вірогідно знижується вміст холестеролу, підвищується вміст триацилгліцеролів і ефірів холестеролу. Одержані дані свідчать про здатність насіння амаранту запобігати розвитку окиснювального стресу в ПЗ перепелів за дії нітратів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.88 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Цехмістренко О. С. 
Вплив Сел-плексу та кадмієвого навантаження на ліпопероксидацію в організмі птиці [Електронний ресурс] / О. С. Цехмістренко, С. І. Цехмістренко, І. О. Девеча, Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, Т. С. Яремчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.857 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Цехмістренко С. І. 
Взаємозв’язок вільнорадикальних процесів і морфофункціональних характеристик сперміїв кнурів-плідників за дії комплексного препарату "Мультибактерін" [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, С. А. Поліщук, І. О. Девеча, В. М. Поліщук, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 471.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цехмістренко С. І. 
Вплив умісту малонового діальдегіду та рівня активності ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв на якість сперми [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 311.088 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Яремчук Т. С. 
Вплив селену на обмін енергії в організмі перепелів за дії солей кадмію [Електронний ресурс] / Т. С. Яремчук, С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 242.842 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Цехмістренко С. І. 
Активність ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв за додавання L-карнітину до розріджувача сперми [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.847 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Цехмістренко С. І. 
Особливості вільнорадикальних процесів у спермі кнурів-плідників [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, С. А. Поліщук, В. М. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 127-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.286 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Поліщук В. М. 
Морфофункціональні особливості показників крові страусів [Електронний ресурс] / В. М. Поліщук, С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко, І. О. Девеча // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.941 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Цехмістренко С. І. 
Вплив багатокомпонентного пробіотику "Мультибактерін" на активність ферментів енергетичного обміну в субклітинних структурах сперміїв кнурів-плідників [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Ю. О. Радзівілова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Цехмістренко С. І. 
Особливості ліпідного складу сперми кнурів-плідників великої білої породи та синтетичної лінії SS23 [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, С. А. Поліщук, В. М. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 30-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.625 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Цехмістренко С. І. 
Вплив препарату "Сел-Плекс" на активність глутатіонової ланки системи антиоксидантного захисту в субклітинних структурах печінки перепелів при змодельованому кадмієвому навантаженні [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Т. С. Яремчук // Ветеринарна медицина. - 2010. - Вип. 93. - С. 406-411 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2010_93_87
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.789 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Цехмістренко С. І. 
Слово про вчителя (Пам’яті Олексія Івановича Кононського) [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко // Ukrainian biochemical journal. - 2014. - Vol. 86, № 4. - С. 228-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/BioChem_2014_86_4_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 771.417 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Цехмістренко С. І. 
Активність трансаміназ у плазмі крові кролів [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, М. М. Федорченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(3). - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(3)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.656 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Цехмістренко С. І. 
Антиоксидантний статус підшлункової залози та печінки перепелів [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, Т. С. Яремчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(2). - С. 244-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.908 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Цехмістренко С. І. 
Вплив багатокомпонентного пробіотику мультибактерін на анаеробну фазу енергетичного обміну у спермі кнурів-плідників [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Ю. О. Радзівілова // Біологія тварин. - 2011. - Т. 13, № 1-2. - С. 181-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2011_13_1-2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 358.079 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Федорченко М. М. 
Ліпідний і білковий обмін у плазмі крові та печінці кролів [Електронний ресурс] / М. М. Федорченко, С. І. Цехмістренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 194-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.575 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Цехмістренко С. І. 
Активність ферментів антиоксидантної системи у серці кролів новозеландської породи [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, Н. В. Роль // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 207-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Цехмістренко С. І. 
Вплив вітамінно-мінеральної добавки на показники пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролів [Електронний ресурс] / С. І. Цехмістренко, М. М. Федорченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(3). - С. 249-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(3)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Роль Н. В. 
Вплив вітамінно-кормової добавки на вміст відновленого глутатіону та сульфгідрильних груп в органах та тканинах кролів [Електронний ресурс] / Н. В. Роль, С. І. Цехмістренко // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 1. - С. 125-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.675 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Цехмістренко О. С. 
Біоміметична та антиоксидантна активність нанокрісталічного діоксиду церію [Електронний ресурс] / О. С. Цехмістренко, С. І. Цехмістренко, В. С. Бітюцький, О. М. Мельниченко, О. А. Олешко // Світ медицини та біології. - 2018. - № 1. - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/S_med_2018_1_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.204 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського